Konsulenthuset ABILDGAARD har tilknyttet udvalgte konsulenter med mange års erfaring i levering af konsulenthusets kerneydelser i såvel offentlige som private virksomheder. Denne proceserfaring, understøttet af relevante uddannelsesmæssige baggrunde, matcher kravene til professionel levering af kerneydelser.

Mogens Abildgaard

Mogens skaber med sin autenticitet og tillidsskabende adfærd optimale forudsætninger for organisatoriske forandringer. Mogens har gennem de seneste 20 år skabt konsulenthuset ABILDGAARD på baggrund af både egen virksomhed og ansættelse nationalt og internationalt. Hele vejen med fokus på organisatoriske forandringer som kerneydelse.
Uddannelsesmæssig baggrund:
HD-O, M.Sc (agr.)
, Systemisk Proceskonsulent
 (DISPUK), ICC Coach

John Mortensen

jom@abildgaard-co.dk
Mobil: 61 10 19 11

I tæt kontakt med den teknologiske udvikling og markedets efterspørgsel har John i 20 år bibragt virksomheder ny viden til udvikling af bæredygtige produkter. John har en baggrund som technology scout og forretningsudvikler og har med fokus på afsætning hjulpet virksomheder til etablering af salg til nye markeder og kunder. John kommer fra en stilling som Director på Teknologisk Institut. Blandt Johns referencer kan nævnes Alfa Laval (S), Hess (DK), Chevron (US) og Mærsk (DK) m.fl.

Uddannelsesmæssig baggrund:
B.sc-M, ICF coach, Diplom i Ledelse*, kurser fra INSEAD.

Jørgen Carstens

Mobil: 28 56 13 06

Jørgen er konsulenten der via visuel kommunikation hjælper med simplificere og kommunikere komplekse ideer og udfordringer og omsætte disse til billeder. Jørgen arbejder med forskellige idegenererings – og problematiserings metoder, der inddrages på flere niveauer i organisationen

Baggrund: Bred erhvervserfaring fra bl.a. energisektoren, forsikrings- og detailbranchen og senest 10 år i reklamebranchen. De sidste 6 år som ICC coach og ledercoach.

Claus Holmen

Mobil: 3014 2260

Claus er en handlings- og resultatorienteret konsulent med en stor international erfaring.

Gennem en årrække har han boet og arbejdet i forskellige lande og altid med afsætning som et fælles omdrejningspunkt.

Claus har ligeledes arbejdet som direktør for en række danske ordreproducerende industrivirksomheder og har derfor de bedste forudsætninger for at sætte sig hurtigt ind i din virksomheds udfordringer og muligheder.

Kombineret med en teoretisk baggrund som civiløkonom og gode sprogkundskaber kan han hurtigt skabe en tæt kontakt til de rette beslutningstagere.

Da Claus er dygtig til at få de rette beslutningstagere i tale, kan han hurtigt skabe brugbare resultater for dig og din virksomhed, både i Danmark og på eksportmarkederne.

Resultater

HERNING LOGO

Afdelingsleder Henning Olsen, IT og Digitalisering, Herning Kommune udtaler sig om samarbejde og resultater med Konsulenthuset ABILDGAARD.

Vejen

Driftchef Søren C. Jensen, Materialegården Vejen Kommune, udtaler sig om samarbejde og resultater med Konsulenthuset ABILDGAARD

GEA

Direktør Thorsten N Vammen udtaler sig om samarbejde og resultater med Konsulenthuset ABILDGAARD.

144199143914208

Direktør Søren Erikstrup udtaler sig om samarbejde og resultater med Konsulenthuset ABILDGAARD

gpp

Partner, Hans Jørn Paulsen GPP Arkitekter A/S udtaler sig om samarbejde med resultater med Konsulenthuset ABILDGAARD