Konsulenthuset ABILDGAARD har tilknyttet udvalgte konsulenter med mange års erfaring i levering af konsulenthusets kerneydelser i såvel offentlige som private virksomheder. Denne proceserfaring, understøttet af relevante uddannelsesmæssige baggrunde, matcher kravene til professionel levering af kerneydelser.

Mogens Abildgaard

Mogens skaber med sin autenticitet og tillidsskabende adfærd optimale forudsætninger for organisatoriske forandringer. Mogens har gennem de seneste 20 år skabt konsulenthuset ABILDGAARD på baggrund af både egen virksomhed og ansættelse nationalt og internationalt. Hele vejen med fokus på organisatoriske forandringer som kerneydelse.
Uddannelsesmæssig baggrund:
HD-O, M.Sc (agr.)
,Systemisk Proceskonsulent
 (DISPUK), ICC Coach, 
Certificeret i e-stimate og PeopleTools analyser,Teori-U Certificeret

John
Overmark

I tæt kontakt med den teknologiske udvikling og markedets efterspørgsel har John i 20 år bibragt virksomheder ny viden til udvikling af bæredygtige produkter. John har en baggrund som technology scout og forretningsudvikler og har med fokus på afsætning hjulpet virksomheder til etablering af salg til nye markeder og kunder. John kommer fra en stilling som Director på Teknologisk Institut. Blandt Johns referencer kan nævnes Alfa Laval (S), Hess (DK), Chevron (US) og Mærsk (DK) m.fl.

Uddannelsesmæssig baggrund:
B.sc-M, ICF coach, Diplom i Ledelse*, kurser fra INSEAD.

Jørgen
Carstens

Mobil: 28 56 13 06

Jørgen er konsulenten der via visuel kommunikation hjælper med simplificere og kommunikere komplekse ideer og udfordringer og omsætte disse til billeder. Jørgen arbejder med forskellige idegenererings – og problematiserings metoder, der inddrages på flere niveauer i organisationen

Baggrund: Bred erhvervserfaring fra bl.a. energisektoren, forsikrings- og detailbranchen og senest 10 år i reklamebranchen. De sidste 6 år som ICC coach og ledercoach.

Kamma
Hedegaard

Mobil: 21 28 47 17

Kamma er specialist i at designe, lede og facilitere udviklingsforløb med udgangspunkt i virksomhedens konkrete udfordringer og mål. Kamma har en motiverende og positiv adfærd samt mangeårig erfaring som leder og underviser.

Uddannelsesmæssig baggrund:
Master i Human Ressource Development,Positiv psykologi,Den motiverende samtale og ACT. Certificeret i adfærdsprofiler, styrkeprofilen, teamprofiler.

Marianne
Hyldahl

Mobil: 25 44 42 65

Marianne er konsulenten der ser det som sin fornemste opgave, at spille både den enkelte og teamet stærkere. Motivation, trivsel, involvering, følelsen af ejerskab hos den enkelte, udvikling af kompetencer og god arbejdslyst, er for Marianne vigtige værktøjer at bruge overfor den enkelte medarbejder. Marianne har stor erfaring i individuelle coaching/sparrings samtaler ud fra ovennævnte kompetencer.

Uddannelsesmæssig baggrund

Diplom i ledelse på Bachelor niveau, Certificeret Stressrådgiver uddannelse fra Beati, Projektlederuddannelse hos Manaz, Serviceøkonom med speciale i Servicemanagement, Lederaspirant internt i Krifa.

Morten
Kjær

Mobil: 29 41 43 85

Morten er ejer af TeamZone.dk og fast underleverandør til Konsulenthuset ABILDGAARD`s kunder, når disse ønsker forskellige processer opfulgt af teambuilding.
Morten har mere end 15 års erfaring med teambuilding og han har gennemført Teambuilding Work Shops for langt over 3.000 deltagere. Morten har en ligefrem og direkte tilgang til tingene – uden omveje, men altid med fokus på deltageres fysiske og mentale sikkerhed.
Autencitet, menneskelighed og et stærkt engagement…Er kerne ord der knyttes på Morten.

Uddannelsesmæssig baggrund:
Systemisk proceskonsulent, Organisation og Ledelse, Kvalitetsudvikling, ICC coach. Certificeret i e-stimate adfærds – og teamprofil analyser

Resultater

HERNING LOGO

Afdelingsleder Henning Olsen, IT og Digitalisering, Herning Kommune udtaler sig om samarbejde og resultater med Konsulenthuset ABILDGAARD.

Vejen

Driftchef Søren C. Jensen, Materialegården Vejen Kommune, udtaler sig om samarbejde og resultater med Konsulenthuset ABILDGAARD

GEA

Direktør Thorsten N Vammen udtaler sig om samarbejde og resultater med Konsulenthuset ABILDGAARD.

144199143914208

Direktør Søren Erikstrup udtaler sig om samarbejde og resultater med Konsulenthuset ABILDGAARD

gpp

Partner, Hans Jørn Paulsen GPP Arkitekter A/S udtaler sig om samarbejde med resultater med Konsulenthuset ABILDGAARD