Hvad giver en adfærdsprofil dig og dit team?

En adfærdsprofil øger den enkelte leder og medarbejders selvindsigt og viden om personlige præferencer og energier. Denne selvindsigt giver mulighed for et bedre grundlag for  ledelse og samarbejde ud fra de krav, der stilles til dig fra såvel afdelingen, teamet og organisationen.

En opfølgende profil på teamet giver indsigt i de individuelle præferencer. Der etableres en fælles afstemning af forskellige roller med udgangspunkt i teamet ved at sammenligne de individuelle profiler i gruppen og vi spørger: ”Hvor styrker I hinanden? Hvor har I behov for støtte?”

 

Hvordan kommer vi i gang med at bruge adfærdsprofilen?

 1. Vi beslutter i fællesskab hvilke medarbejdere og ledere, der skal deltage i profilen. Det kan være en leder, der ønsker ledersparring med adfærdsprofilen som indledende  dialog værktøj. Eller en hel afdeling, som hver ønsker en adfærdsprofil eller en teamprofil
 2. Målgruppen svarer på et sæt spørgsmål på nettet og besvarelsen samles i en rapport
 3. Vores konsulent medbringer rapporten, og der gennemføres en tilbagemelding mellem konsulenten og personen bag profilen.
 4. Ønskes en teamprofilering af flere feedbackmodtagere fra samme afdeling, genererer konsulenten denne ud fra allerede eksisterende besvarelser;altså kun en besvarelse til to profiler. Hver deltager modtager en samlet rapport, som vil være grundlag for en fælles proces til at afdække styrker og udfordringer i afdelingen.

Resultater

HERNING LOGO

Afdelingsleder Henning Olsen, IT og Digitalisering, Herning Kommune udtaler sig om samarbejde og resultater med Konsulenthuset ABILDGAARD.

0df2584143-AalborgKommuneLogo50procent

IT Chef Preben Pedersen udtaler sig om samarbejdet og resultater med Konsulenthuset ABILDGAARD.

  Et uforpligtende møde?

  Skriv din mail adr.,
  så kontakter vi dig

  img

  Forretningschef Iver Ruud Hansen, EnergiMidt udtaler sig om samarbejde og resultater med Konsulenthuset ABILDGAARD.

  horsens-kommune.logo

  Beredsskabschef Jørgen Broch Nielsen, Horsens Brandvæsen udtaler sig om samarbejdet og resultater med Konsulenthuset ABILDGAARD.

  logo

  Teamkoordinator Malene Østlund, Ejendomsgruppen, Ikast- Brande Kommune beskriver samarbejde og resultater med Konsulenthuset ABILDGAARD

  Bornholm

  Bjarne Freund – Poulsen, Entreprenørchef, Vej & Park, beskriver samarbejde og resultater med Konsulenthuset ABILDGAARD.